Öne Çıkanlar Pandemiye Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri ULEZ

Bu haber kez okundu.

Avrupa'da  Sualtı Modellimiz var Derya Dere

Avrupa Ajansı (AVA) Londra- Derya Dere 25 yaşında ve Almanya´da yaşıyor. Dere, boş zamanlarında ‘Su altı Modelliği’ yapıyor. Derya Dere mesleğini şöyle tanımlıyor: “ Suyun altına elbiseyle dalıp nefesimi tutup, pozumu verip farklı ve yaratıcı bir iş yaratmak amacım. Bu pek nadir görülen bir meslek. Öncelleri hobi olarak dalıyordum ama daha sonra bunu profesyonel bir iş olarak da yapabileceğimi anladım. 

Amerika´da çok popüler ve Türkiye´de yeni yeni yapılmaya başlanan bu su altı modelliğini Türk kızı olarak Almanya´da geliştirmeyi düsünüyorum. 

Derya Dere: “Denizler benim tutkum ve bu tutkumu insanlarla paylaşmak onlara böyle bi meslekle dogamıza farklı bir açıdan bakmalarını sağlamak. Gecen hafta yine bir su altı çekimim vardı. Konusu " Gelinlik " çekimiydi ve yine cok güzel fotoğraflar çıktı ortaya. Bir Türk kızı olarak Almanya Su Altı Modeli gibi ender görülen bir meslekle iyi işler başarmak istiyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.