Öne Çıkanlar Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler

Bu haber kez okundu.

Çıplak model IŞİD'e mi katıldı

İngiltere'de tabloid gazetelere üstsüz pozlar veren model Kimberley Miners’ın IŞİD’e katılmaya kalkıştığı iddia edildi. Sunday Times’a göre, 27 yaşındaki Miners’taki değişim babasını kaybetmesinin etkileriyle boğuştuğu son bir yılda başladı. Müslüman arkadaşlarıyla yakınlaşıp din değiştirdi. Ancak ilerleyen günlerde radikalleşme yönelimine girdi.

Suriye’de IŞİD için savaşan Britanyalı teröristlerle iletişime geçen Miners, Ekim ayında iki kez Türkiye’ye gelerek, Suriye sınırı yakınındaki kamplara gitti.Örtünüp Facebook hesabında “Britanyalı Ayşe” ismiyle IŞİD’in şiddet görüntülerini de paylaşmaya başladı. Sosyal medya hesabı sık sık kapatılsa da Facebook'unda terör yanlısı paylaşımına devam etti. Facebook'tan "Özgürlük savaşçıları terörist olarak adlandırılıyor" yazan Miners, bir keresinde üzerinde intihar yeleği olan bir kedi fotoğrafı bile paylaştı.Çıplak modelin IŞİD'e katıldığı iddia edildiBu gelişmeler üzerine ise Britanya istihbaratı harekete geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.