Öne Çıkanlar maç saat kaçta Demir Leydi Ambargoed Yeşim Güzelpınar Saniye Unal İngiltere Başbakanı Theresa May İş Adamı Ferhat Akkaya Londra TTFF Başkanı Serdar Sarı Türk Film festivali Şenol Bayram

Bu haber kez okundu.

Trump'ın hareketine Trudeau'nun tepkisi sosyal medyayı salladı

ABD Başkanı Donald Trump, yedi Müslüman ülkenin vatandaşlarına ABD'ye giriş yasağı getirmesine ilişkin çıkardığı kararnamesini savunarak, "Kocaman, açık güzel bir kapı olsun istiyorum, ama yanlış insanları içeri alamam" dedi. Bu arada iki liderin görüşmesinde kameralara yansıyan bir görüntü de dikkat çekti. Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Trump'la el sıkışmadan önceki yüz ifadesi kameralara böyle yansıdı. Sosyal medya da bu görüntüyü konuştu.

"YANLIŞ İNSANLARI İÇERİ ALAMAM"

Trump ve Trudeau, Beyaz Saray'da yaptıkları görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Donald Trump, bir soru üzerine, yedi Müslüman ülkenin vatandaşlarının ABD'ye alınmamasına ilişkin çıkardığı kararnameyi savunarak, "Kocaman, açık güzel bir kapı olsun istiyorum, ama yanlış insaları içeri alamam" ifadesini kullandı.

Dünyanın bir çok farklı ülkesinde terör saldırılarının düzenlendiğine dikkati çeken Trump, "Bu ülkelerde yaşanan problemlerin kendi ülkemizde de yaşanmasını istemeyiz" diye konuştu. Trudeau'dan da Trump'ın sözlerini değerlendirmesi istendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.