Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye ULEZ

Bu haber kez okundu.

Donald Trump'ın yeni yasağı İstanbul'u da ilgilendiriyor

ABD Başkanı Donald Trump'ın bu kez bambaşka bir yasağa daha imza attığı iddia edildi. Buna göre Trump yönetimi sekiz ülkeden ABD'ye yapılan uçuşlarda; yolcuların, cep telefonundan büyük elektronik cihazları yanlarına almalarını yasakladı. Bu yasağın dünya genelindeki havalimanlarından ABD'ye yapılan direkt uçuşları kapsadığını öne sürdü. İddiaya göre bu kentlerden biri İstanbul.

ÜRDÜN HAVAYOLLARI'NDAN AÇIKLAMA

Ürdün Kraliyet Havayolları (Royal Jordanian Airlines), Twitter hesabından, Kuzey Amerika uçuşlarında çoğu elektronik cihazın kabinlere alınmasını yasaklayacaklarını açıkladı. Şirket, daha sonra sildiği tweetinde şu ifadelere yer verdi:

"ABD'nin ilgili bakanlıklarından verilen talimatlar gereğince ABD'ye giden veya ABD'den gelen tüm uçuşlarımızda elektronik ve elektrikli cihazların yolcu kabinine alınmasının kati bir surette yasaklandığını değerli yolcularımıza bildiriyoruz. Cep telefonları ve tıbbi cihazlarına uçuş sırasında gereksinim duyulduğundan bu cihazlar yasak dahilinde değiller."

Açıklamada uygulamanın salı günü başlayacağını duyuran şirket, yasağın Montreal, New York, Chicago ve Detroit uçuşlarında uygulanacağını kaydetti.

SUUDİ HAVAYOLU ŞİRKETİ DE İDDİAYI DOĞRULADI

Suudi Arabistan'ın El Riyad gazetesi ise Suudi hükümetinin sivil havacılık otoritelerini yasak konusunda bilgilendiğini yazdı. Suadia Hava Yolları da Twitter hesabı üzerinden bu iddiayı doğruladı.Havayolu şirketi, 22 Mart'tan itibaren uygulanmaya başlanmak üzere kabinlere cep telefonundan büyük tüm elektronik cihazların alınmasının yasak olduğunu ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.