Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

Adalet Yürüyüşüne destek için Londra'dan Portsmouth'a yürüyor

AVRUPA AJANSI (AVA) Londra-İngiltere'nin başkenti Londra'dan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşüne destek var. Mutlu Sancaktutar isimli genç bir Türk, Türkiye'deki Adalet yürüyüşüne destek vermek amacıyla Londra'dan Portsmouth'daki Türk şehitliğine bir yürüyüş başlattı.  

3 gündür yürüyor

Mutlu Sancaktutar  yürüyüşünün üçüncü gününde şu anda ve çeşitli Tv'lerde haber oldu. Sosyal medyanın çeşitli kanallarından bu yürüyüş yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşmıştı. Mutlu Sancaktutar Cuma günü şehitliğe ulaştığında yürüyüşü sona erecek.

Mutlu Sancaktutar

Mutlu Sancaktutar Avrupa Gazetesi aracılığıyla şunları söyledi: "ADALET YÜRÜYÜŞÜ'ne destek için yola çıktım. Müsait olanlarla beraber yürüyebiliriz. Türkiye'ye içten selam ve sevgiler gönderiyorum.Seninle yürüyorum"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.