Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Las Vegas'ta saldırı en az 20 ölü 100 yaralı var

Saldırı ünlü Mandalay Bay Hotel'in casinosunda gerçekleşti. Las Vegas polisi sosyal medya uyarısında bulundu. "Video çekip paylaşmayın, operasyon sürüyor" dedi. Çok sayıda kişinin hastanelere taşındığı ilk gelen bilgiler arasında.

Gelen ilk bilgilere göre, konser alanında en az bir saldırgan katılımcıların üzerine ateş açtı.

NTV ABD temsilcisi Hüseyin Günay saldırıda en az 100 mermi kullanıldığını söyledi.Las Vegas Polis Departmanı Twitter üzerinden yaptığı açıklamada saldırıyı doğruladı. Las Vegas polisi 20'den fazla ölü, 100'de fazla yaralı olduğunu açıkladı.Açıklamada saldırganın yakalanması için operasyon başlatıldığı bilgisine de yer verildi.

Silahlı saldırganın yakalanması için bölgeye SWAT ekipleri gönderildi. "İnsan avı" sürüyor.ABD basınında yer alan son dakika gelişmesine göre, otelin 32'inci katında saldırganın yakalanması için operasyon düzenlendiğini, saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

ABD polisi, bir saldırganın etkisiz hale getirildiğini açıkladı.ABD basını, Las Vegas'ta başka yerlerde de silah sesi duyulduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.