Öne Çıkanlar londra avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere SunExpress Avrupa Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

ABD Başkanı Barack Obama'nın mailleri hacklendi

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre Rus hackerler Obama'nın iletişim kurduğu Beyaz Saray personelinin e-posta mesajlarına girmeyi başardı. Obama'nın gönderdiği ya da kendisine gönderilen bazı mesajlara da erişildi. Beyaz Saray yetkilileri, gizlilik derecesine sahip olmasa da Rus hackerlerin erişim sağladığı sistemin hassas veriler içerdiğini doğruladı. Bu bilgiler arasında Başkan Obama'nın günlük programı, kongre, büyükelçiler ve diplomatlarla yaptığı yazışmalar bulunuyor. Habere göre Rus hackerler Beyaz Saray'ın yanısıra Dışişleri Bakanlığı'nın da siber güvenlik duvarını aştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.