Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

ABD'de polislere silahlı saldırı

ABD'de 18 yaşındaki siyahi genç Michael Brown'un polis tarafından öldürülmesinin ardından devam eden protestolar hız kesmiyor. Polise tepkilerin artmasıyla Emniyet Müdürü Thomas Jackson istifa etti. Ancak bunu da yeterli bulmayan vatandaşlar ve polis arasındaki çatışmalar zaman zaman sertleşerek devam ediyor.

4-5 EL ATEŞ EDİLDİ
Bu sabah saatlerindeki olay polis karakolunun hemen önünde meydana geldi. Saldırganların protesto gösterileri sırasında polise ateş açtığı bildirildi. Görgü tanıkları en az 4-5 el silah sesleri duyduğunu bir kaç saniye sonra ise polislerin yere düştüğünü belirtti.Reuters haber ajansı da fotoğrafçılarından biri olay yerinde silah seslerini duyduğunu söyledi.Gösteriler sürerken kalabalıktan polise doğru 4-5 el ateş açıldı. Saldırıda iki polis vuruldu. Polislerin sağlık durumuyla ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.