Öne Çıkanlar Djokovic Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz ingiltere Barkley

Bu haber kez okundu.

ABD'deki ilk Ebola hastası hayatını kaybetti

Dallas'ta Duncan'ın tedavi edildiği Teksas Sağlık Presbiteryen Hastanesi Sözcüsü Wendell Watson, yaptığı yazılı açıklamada, Duncan'ın Teksas saati ile 7.51'de hayatını kaybettiğini duyurdu. Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) tarafından ABD'deki ilk Ebola vakası olarak kayıtlara geçirilen Duncan, 28 Eylül'de Teksas eyaletinin Dallas kentinde tedavi altına alınmıştı. Duncan'ın, kısa bir süre önce Liberya'dan ailesini ziyaret amacıyla Dallas'a geldiği açıklanmıştı. Dallas'ta tedavisi 10 gündür devam eden Duncan'ın yakınında bulunan 4 kişiye de evlerinde kalmaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri talimatı verilmişti. Batı Afrika'da ortaya çıkan ve şu ana kadar 3 bin 400 kişinin hayatına malolan Ebola virüsünün, aralarında ABD'lilerin de bulunduğu bazı Batılı ülke vatandaşlarına da geçtiği biliniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.