Öne Çıkanlar kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngilterede sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, 'Kobani'de yaşananlar trajedi'

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'den Kobani açıklaması geldi. Açıklamada IŞİD'in Kobani'de ilerleyişinin bir trajedi olduğu vurgulanırken bu ilerlemenin ABD ve müttefiklerinin bölgedeki uzun dönemli stratejisini engelleyemeyeceği belirtildi.Reuters'in haberine göre ABD'nin Boston kentinde gazetecilere konuşan Kerry "Kobani'de olanlar bir trajedi çünkü IŞİD'in şerrini gösteriyor. Ancak koalisyonun stratejisinin ve IŞİD'e vereceği yanıtın tanımı sadece Kobani değil. Koalisyonu oluşturalı birkaç hafta oldu. Koalisyonun öncelikliamacı Irak hükümetinin yeniden kontrolü sağlaması ve tekrar IŞİD'e karşı ilerlemesi için alan sağlamak" diye konuştu.Öte yandan bugün gelen haberlerde IŞİD'in Kobani kentinin üçte birini kontrol ettiği yönünde.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.