Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

ABD Türkiye ile ilgili o iddialara yanıt verdi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki, ABD ve Türkiye'nin ilişkilerinin zayıfladığına yönelik çıkan haberlere yorum yaptı. Psaki Washington'da düzenlediği günlük basın toplantısında, "Öncelikle şunu söyleyeyim, her okuduğunuza inanmayın çünkü Türkiye yalnızca önemli bir NATO müttefiki olmakla kalmıyor, aynı zamanda IŞİD'i güçsüzleştirme ve yenme çabalarında bir ortak. Siz de farkındasınız ve haberlerini yapmaktasınız, Peşmerge güçlerinin IŞİD'i geri püskürtmeye yardımcı olmak için Kobani'ye geçişiyle ilgili gelişmelerin. Atabilecekleri ek adımlar konusunda Türkiye ile görüşmeler yapmayı sürdürmekteyiz" diye konuştu. Psaki, Türkiye ile birçok konuda ortak çalıştıklarını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.