Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Cate Blanchett Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Igiltere Penny Mordaunt Avrupa iberallerin

Bu haber kez okundu.

Ardahan'ın o ilçesinde kar nedeniyle eğitime bir günlük ara verildi

Erzurum'da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur gecenin ilerleyen saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde Erzurum, Kars ve Ardahan'a yağan kar fazla etkili olmazken, kayak sezonunu açmaya hazırlanan Palandöken ve Sarıkamış' taki otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü. Belediyenin karla mücadele ve İl Özel İdare ekipleri kar yağışının etkili olduğu bölgelered çalışmalırını sürdürdü. Meteoroloji 12'nci Bölge Müdürlüğü yetkilileri vatandaşları, kar yağışı ve soğuk hava konusunda uyardı. Yetkililer, yağışlarla beraber hava sıcaklıklarında önümüzdeki günlerde 3 ile 5 derece arasında düşüşler yaşanacağını belirtti.

POSOF' TA OKULLARA KAR TATİLİ

Uzun bir süredir bahar havasının yaşandığı Doğu'da kar yağışı ile birlikte Ardahan'ın Posof ilçesinde okullar bir gün süreyle tatil edildi.Erzurum, Ardahan ve Kars'ta dün akşam saatlerinde başlayan yağmur gecenin ilerleyen saatlerinde yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışının en fazla etkili olduğu Ardahan'ın Posof ilçesinde ilk ve orta dereceli okullar Kaymakamlık kararı ile bir gün tatil edildi. Kar yağışının yoğunluğu nedeniyle ilçede eletrikler de kesildi. Ardahan, Kars, Erzurum'da Büyükşehir belediyesi, Öz İdare ekipleri kar temizleme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.