Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Avrupa Birliği Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

AVM yangınında 17 kişinin cesedine ulaşıldı

Tataristan resmi makamları, yangında yaşamını yitirenlerden birinin 1989 doğumlu Türk vatandaşı Kazım Sümer olduğunu bildirdi. Sümer'in cansız bedeninin enkazdan çıkarıldığı belirtildi.Alışveriş merkezinin yıkıntılarının altında hala 20'den fazla ceset bulunduğu ifade edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışmalarına devam ettiği, çalışmalarda özel eğitimli kurtarma köpeklerinin de kullanıldığı kaydedildi.Yangında çok sayıda kişinin hayatını kaybetmesi nedeniyle Tataristan'da bugün yas ilan edildi. Resmi kurumlarda Tataristan ve Rusya bayrakları yarıya indirildi. Televizyon ve radyolarda eğlence programları iptal edildi.Kazan'ın en büyük alışveriş merkezlerinden biri olan Admiral alışveriş merkezinde 11 Mart'ta çıkan yangının sebebi hala tam olarak bilinmiyor. Yangının başlamasından iki saat sonra alışveriş merkezinin tavanı çökmüş, birçok kişi yıkıntılar altında kalmıştı. Binadan 650 kişi tahliye edilmiş, 50 kişi yaralanmıştı.
(AA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.