Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu Girne Üniversitesi Türkler

Bu haber kez okundu.

Avusturya Cumhurbaşkanı Adayı Hofer'dan ilginç Türkiye açıklaması

Yeşiller partisinin desteklediği rakibi Alexander Van der Bellen (72) ile televizyonda düelloya çıkan Özgürlük Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Norbert Hofer (45), çarpıcı açıklamalarda bulundu. Hofer, Türkiye'nin AB'ye katılması ya da Brüksel'in daha merkeziyetçi bir politika izlemesi halinde, Avusturya'nın AB'den çıkıp çıkmamasını referandum ile halka soracağını belirtti. Hofer, buna karşın şahsen Avusturya'nın Avrupa Birliği'nden çıkmasını istemediğini sözlerine ekledi ve "Defaatle söylediğim gibi, ben AB'nin olumlu yönde gelişmesini istiyorum" dedi.

ÜLKE TARİHİNİN EN UZUN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİ KAMPANYASI

Avusturya'da 4 Aralık'ta düzenlenecek ikinci tur oylaması, ülke tarihinin en uzun cumhurbaşkanlığı seçimi kampanyasının ardından gerçekleşecek. Adayların yaklaşık 350 gün boyunca kampanya yürüttüğü seçimlerle ilgili son anketler, Pazar günkü yarışın büyük bir çekişmeye sahne olacağına işaret ediyor.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.