Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Tamer Levent Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum antalya İngiliz Polisinden Psikolog Alptekin Aydin Djokovic

Bu haber kez okundu.

Binyamin Netanyahu'dan Filistinlilere ceza

İsrail Başbakanlık Basın Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada Başbakan Netanyahu'nun Kudüs'te yaşanan gerginliğin sona erdirilmesine yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Kamu Güvenlik Bakanı Yitzhak Aharonoviç, Adalet Bakanı Tzipi Livni, İsrail'in Kudüs Belediye Başkanı Nir Barkat, İsrail İç İstihbarat Direktörü Yoram Kohen, üst düzey polis yetkilileri, Başsavcı yardımcısı ve askeri temsilcileriyle bugün bir toplantı yaptı. Açıklamada; "Netanyahu'nun süratle, taş atanlara yönelik ağır cezalar getirecek bir kanun tasarısı hazırlanması için toplantı yaptığı" bilgisine yer verildi. Yapılan toplantıda başsavcılık yetkililerinin, taş atanların ailelerine de ekonomik yaptırımların yanı sıra gözaltı ve sert cezalar getirilmesine yönelik çağrıda bulundukları ifade edildi. Ayrıca açıklamada, Netanyahu'nun "Toplantıda Mescid-i Aksa Külliyesi çevresinde Filistinlilerin düzenlediği organizasyon ve eylemleri Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın kışkırttığını öne sürdüğü, Filistinlilerin Aksa çevresindeki faaliyetlerini engellemeye yönelik planların tasarlandığı" aktarıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.