Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Birleşik Krallık'taki Türk vatandaşlarının yatırımları için İngiltere Türkiye ile yeni ticaret anlaşması tavsiyesi

İngiltere'de yaşayan toplumumuzun yakından tanıdığı ve takip ettiği İngiltere'nin Brexit sürecinin sonlanması ile birlikte Ankara anlaşmasını da bitiriyor olmasına ilişkin Türkiye Araştırmaları Merkezi  (CEFTUS) bir İmza kampanyası başlattı. Ceftus altta geçen metin doğrultusunda İngiltere'de yaşayan toplumumuzun birbirine imza kampanyasına dahil olarak destek vermesini talep etti.

İMZA KAMPANYASI İÇERİĞİ

Türk İş İnsanı vizesi (Ankara Anlaşması) başvuruları, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkışının geçiş dönemi sona erdiğinde 31 Aralık 2020 sona erecek. Türkiye ile mevcut hükümlere benzer hükümler içeren ve Birleşik Krallık'taki Türk vatandaşlarının yatırımlarının devam etmesini sağlayan bir ticaret anlaşmasını müzakere etmenizi tavsiye ediyoruz. Türkiye ile özel bir anlaşma, İngiliz ekonomisinin ihtiyaç duyduğu yatırım ve yetenekleri çekmenin tüm faydalarını koruyacak ve tarihimizde yeni bir sayfa açarak refahımızı artıracak ve uluslararası ortaklıklarımızı güçlendirecektir. 

Yarın Türkiye ile İngiltere'nin anlaşmasıyı resmi olarak imzalaması bekleniyor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.