Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Avrupa Ajansı (AVA) ÖZEL HABER- Toplumumuzdan bir gencimiz daha istenmeyen şekilde aramızdan ayrıldı. Daha 17 yaşındaydı. Salı günü akşam  Islington'daki Caledonian Yolu'ndaki saldırı sonrası öldürülen Nedim Bilgin, bizim toplumuzdandı. Islington’da  bıçaklama sonrasında Nedim Bilgin'in ölümü üzerine polis tutuklamalar yaptı. Kuzey Londra'da sokak saldırısında Nedim Bilgin’in bıçaklanarak öldürülmesinin ardından üç genç tutuklandı.


Nedim Bilgin 17 yaşındaydı 


Rambo bıçağıyla kalbinden yaralanan 17 yaşındaki Nedim Bilgin, hemen oracıkta vefat etti. İngiliz Metropolitan Polisi, 16 ve 17 yaşlarında iki erkek şüphelinin yakındaki cinayet şüphesiyle tutuklandığını ve 18 yaşındaki bir adamın Islington'daki bir adreste tutuklandığını söyledi. Üçü de gözaltında tutuluyor. Bıçaklanma, salı günü saat 19:00 gerçekleşti. 

Rambo bıçağıyla kalbinden yaralanan 17 yaşındaki Nedim Bilgin öldürüldü 

Acılı baba Avrupa’ya konuştu


Avrupa Gazetesi olarak acılı Baba Nusret Bilgin’in Stamford Hill mahallesindeki tek başına yaşadığı evine gittik. Londra Başkonsolosu Çınar Ergin hemen acılı babaya uşarak, hızlı şekilde evine gelerek, taziye ziyaretinde bulundu. Oğlu  Nedim Bilgin’in çete bağlantısı olduğunu ve geçmişte hüküm aldığını söyleyen gözü yaşlı Baba Nusret Bilgin şunları söyledi : 

“Memleketimi, Vatanımı özledim”

“Çok çok uğraştım. Hergün acı haberi gelir diye bekliyordum. Herşeyim oğlumdu. Üstünde titriyordum, onun için yaşıyordum. 10 senedir bu memleketteyim. İyice İngiltere’den  soğudum. Sık sık Türkiye'ye gidiyordum. Her 3-4 ayda bir para biriktirip 1-2 ay kalıp  4 senede en az 15 sefer gittim ben Türkiye'ye. Vatanımı özledim diye.  Ben zamanında buraya gelmek için herşeyimi satıp gelmiştim Türkiye'den. 28 sene önce. Tek gelirim İngiliz devlet yardımı. Oğlum için çok uğraştım. Çetelerden çekemedim. Kimse yardım etmedi. Elimden bu kadarı geldi. Sonuçta öldürdüler oğlumu. Çeteden çıkaramadım. Oğlumu alıp Türkiye’ye götürmek istedim. Kurtarmak istedim. Oğlumsuz başka bir şey göremiyorum, onsuz herşey imkasız gibi geliyor bana.” 

Gözü yaşlı Baba Nusret Bilgin şunları söyledi :  “İyice İngiltere’den  soğudum. Evladımı aldı benden. Memleketimi, vatanımı özledim”

Londra Başkonsolosu Çınar Ergin

Başkonsolos Çınar Ergin acılı baba Nusret Bilgin’e taziyede bulundu. Ellerinde tutarak, ona sarılarak acısını hafifletmeye çalışan Başkonsolos Çınar Ergin, gözü yaşlı babaya şunları söyledi: 

“Ülkemize dönmek istersen yardımcı oluruz. Evlat bu. Dayanılır mı ? Allaha Sığınacağız, Allah sana yol gösterir, emin ol. Oğlun da Allahın rahmetine kavuştu. Onun huzurunu duy. Biz insanlar ancak böyle gönlümüzü avutabileceğiz. Yoksa acın tarifsiz. Biz yanınızdayız.” 

Başkonsolos Çınar Ergin acılı baba Nusret Bilgin’e taziyede bulundu

Belalı Caledonian Road: 
“Cally Boyz ve EC1 Boyz” 


Islington Belediye Meclis  üyesi Paul Convery, Caledonian Road'un yıllarca çete rekabeti arasındaki gerilimlerden etkilendiğini söyledi. “Cally Boyz ve EC1 arasında uzun süredir devam eden bir düşmanlık var. Caledonian Road üzerinde sürekli çatışma var.” dedi

Nedim Bilgin’in ailesi çok uğraşmalarına rağmen cocuklarını çetelerden uzak tutamadıklarını dile getirdi. Acılı aile: Çocuklarınıza sahip çıkın. Onları çetelerin eline teslim etmeyin. Çocuklarınızla ilgilenin." dedi.  

Londra'da öldürülen Nedim Bilgin'in babası Avrupa Gazeteye özel konuştu videosunu izle

"Bisikletiyle evinden ayrıldı, bir daha geri dönmedi !" Vatan Öz'ün  yazısını okumak için tıklayınız 

"Toplumumuzdan bir melek daha ayrıldı, daha 17 yaşındaydı" haberini okumak için tıklayınız 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.