Öne Çıkanlar cemal kaşıkçı maç saat kaçta kktc 24 haziran seçimleri ingiltere türkiye İngiltere Uygur Londra HMT Samsunspor Halifax London Clinic

Bu haber kez okundu.

Cihatçı John'un ailesi konuştu, 'Oğlumuzun ölmesini istiyoruz'

Suriye'de baş keserek infaz görüntüleriyle bilinen 'Cihatçı John' lakaplı Muhammed Emvazi'in anne ve babası konuştu. Annesi ilk baş kesme görüntüsünde oğlunu tanıdığını anlatırken, babası da her gün oğlunun ölmesini dilediğini söyledi. Emvazi'nin annesi oğluyla en son Türkiye'den konuştuğunu açıkladı. NTV'de yer alan habere göre, Kuveyt polisi tarafından önceki gün sorgulanan Ghaneya ve eşi Jasem Emvazi, oğullarının en son 2013’te onlara Türkiye’den telefon ettiğini belirtti. Muhammed Emvazi ailesine, insani yardım çalışanı olarak Suriye’ye gideceğini söylemiş.
Annesi, ABD'li gazeteci James Foley’nin öldürüldüğünü gösteren 19 Ağustos 2014 tarihli ilk videoda, "oğlunu sesinden tanıdığını ve çılgına döndüğünü" söyledi. Baba Emvazi ise her gün oğlunun ölmesini beklediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.