Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Almula Merter Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking

Bu haber kez okundu.

CNN, Türkiye'nin uyarılarına rağmen skandal harita için 'hata yok' dedi

CNN International'ın Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Allison Gollust, Türk-Amerikan toplumunun söz konusu haritayla ilgili şikayetine yanıt gönderdi. Başkan Yardımcısı Gollust'un, Başbakanlık Yurtdışı Türkler Başkanlığı Danışma Kurulu üyelerinden Ali Çınar'a gönderdiği yazıda, Doğu ve Güney Anadolu bölgelerini Kürdistan olarak göstermelerinde bir hata olmadığını, haritada o bölgede yaşayanları kastettiklerini belirtti. Yayınladıkları haberin IŞİD ile bağlantılı olduğunu bildiren Gollust, haritayla bölgedeki Kürt varlığını kastettiklerini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.