Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Girne Üniversitesi Edmonton Rovers Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan

Bu haber kez okundu.

Doğal kaynak havuzuna düştü, cesedi asitte çözülerek yok oldu

Amerika Birleşik Devletleri'nde Colin Scott isimli gencin kız kardeşi ile gitmiş olduğu Yellowstone Doğal Yaşam Parkı'nda yasak olmasına karşın doğal kaynak havuzlarından bir tanesine girme isteği trajedi ile sonuçlandı. Colin Scott suyun sıcaklığını ölçmek için elini doğal havuzlardan birine daldırdı. Bu sırada ayağı kayan Scott suya düştü. Yetkililer, suyun sıcaklığı ve bir yıldırım fırtınasının yaklaşması nedeniyle cesedi çıkaramadı. Ertesi gün yeniden gayzere geldiklerinde ise Scott'un cesedini bulamadılar. Sabah gazetesindeki habere göre uzmanlar, asitli ve 95 derece sıcaklığında su püskürten Norris gayzer havuzundaki cesedin çözünerek yok olduğu sonucuna vardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.