Öne Çıkanlar Komedi Gazinosu alkol londra Atatürkçü Düşünce Derneği Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği atogepant hapı NHS migren İngilterede migren İngilterede Ulusal Sağlık Birleşik Krallık ülkeleri

Bu haber kez okundu.

Donald Trump'tan Obama'ya IŞİD suçlaması

Konuşmasında ABD Başkanı'ndan tam ismi "Barack Hüseyin Obama" olarak  söz eden Trump, "Obama, IŞİD'in kurucusudur" ifadesini kullandı. Trump, Demokrat  Partinin başkan adayı Hillary Clinton'ın da terör örgütünün kurucu ortaklarından  olduğunu iddia etti.Beyaz Saray, Trump'ın iddiaları hakkında yorumda bulunmayı reddetti.Donald Trump, daha önce de Clinton'ı IŞİD'i kurmakla itham etmişti.  Trump uzun süredir, Obama ve eski Dışişleri Bakanı Clinton'ı, Ortadoğu'da IŞİD tarafından istismar edilen iktidar boşluğunu oluşturan politikalar izlemekle  suçluyordu.Trump, Obama'nın ABD askerlerini Irak'tan çekme kararını da sert  şekilde eleştirmişti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.