Öne Çıkanlar Oscar 2024 Ödül Töreni Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar Hollnda londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu

Bu haber kez okundu.

Dünya'nın en kötü havaalanları

Pakistan'ın başkenti İslamabad'daki Uluslararası Benazır Butto Havaalanı, dünyanın en kötü havaalanı seçildi. 

Yaklaşık 1 yıl boyunca yolcular arasında yapılan anket sonucunda, başkent İslamabad'daki havaalanı en düşük puanı aldı. Yolcular ankette imkânlar, temizlik, kolay ulaşım, müşteri hizmetleri ve konfor gibi kriterleri değerlendirdi.

Sleeping Airports sitesinin yaptığı ankette en kötü 10 havaalanı listesinde ABD'den 1, Almanya'dan ise iki havaalanı bulunuyor.

Son 4 yıldır en kötü havaalanı listesinin başında yer alan Filipinlerdeki Manila Havaalanı dördüncü sırada yer alırken, Başkent İslamabad'da 2016 yılında yapımının bitirilmesi planlanan yenihavaalanı projesinin tamamlanması ile Pakistan'ın en kötü havaalanı listesinden çıkacağı umuluyor.

 

İşte dünyanın en kötü havaalanları listesi;

 

1. Benazir Butto Havaalanı (Pakistan)

 

2. Kral Abdülaziz Havaalanı (Suudi Arabistan)

 

3. Katmandu Tribhuvan Havaalanı (Nepal)

 

4. Manila Ninoy Aquino Havaalanı (Filipinler)

 

5. Taşkent Havaalanı (Özbekistan)

 

6. Paris Beauvais-Tille Havaalanı (Fransa)

 

7. Frankfurt Hahn Havaalanı (Almanya)

 

8. Bergamo Orio al Serio Havaalanı (İtalya)

 

9. Berlin Tegel Havaalanı (Almanya)

 

10. New York City LaGuardia Havaalanı (ABD)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.