Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

Ekvador'daki enkazın altından 13 gün sonra sağ kurtuldu

Yetkililer, 72 yaşındaki Manuel Vasquez'in Manabi eyaletine bağlı Jaramijo kentinde çöken bir binanın enkazı altında cuma günü bulunduğunu açıkladı.Enkazdan gelen sesleri duyanların arama kurtarma ekiplerine haber vermesi sonucu bulunan Vasquez'in hastaneye kaldırıldığı belirtildi.Yaşlı adamın, aşırı su kaybı nedeniyle böbreğiyle ilgili sorun yaşadığı kaydedildi.Ekvador'da 16 Nisan'da ve 20 Nisan'da meydana gelen 7,6 ve 6,1 büyüklüğündeki depremlerde 660 kişi yaşamını yitirmiş, 18 bin kişi yaralanmıştı. Depremlerde 29 binden fazla kişi de evsiz kalmıştı.Enkaz altından şimdiye kadar 113 kişi kurtarıldı. Kayıp 43 kişiyi bulmak için çalışmalar devam ediyor.Bu arada Devlet Başkanı Rafael Correa, depremin yaralarını sarmak için aralarında bir hidroelektrik santralinin de bulunduğu devlet ait bazı tesisleri özelleştireceklerini açıkladı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.