Öne Çıkanlar Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki Cellist Jamal Aliyev ve piyanist Ece Dağıstandan Libertango teklisi Ece Dağıstan Sunaka soruşturma Londrada çocuk felci virüsü son durum Psikolog Alptekin Aydin Türkiyeyi gururla Azerbaycan Evi uk Avrupalı

Bu haber kez okundu.

Fetullah Gülen ile ilgili flaş iddia

Türkiye'nin FETÖ'nün elebaşısı Fetullah Gülen'in iadesi konusunda son günlerde ABD makamlarına yaptığı baskıyı arttırması nedeniyle Gülen'in ABD içinde yer değiştirmeye hazırlandığı iddia edildi. Türkiye'nin “Üçüncü bir ülkeye kaçabilir” şeklindeki yoğun uyarıları nedeniyle kaçmaya kalkışamayan Gülen'in ilk etapta ABD içinde yer değiştireceği ve gitmek için seçtiği yerin de Washington yakınlarındaki Virjinya eyaleti olduğu belirlendi.

BAŞKENTE YAKIN

Gülen'in gitmek için seçtiği Virjinya eyaleti FETÖ'nün dernek ve vakıflarıyla yoğun bir örgütlenmeye sahip. FETÖ'nün Virjinya'da, Amerikan Türk Dostluk Derneği (ATFA), Türk İslam Araştırmaları Enstitüsü, Kuzey Virjinya Eğitim Vakfı, Türk Amerikan Akademisyenler Cemiyeti, Turkuvaz Vakıf, Washington Eğitim Vakfı gibi örgütlenmesi bulunuyor. Washington'a yakınlığıyla dikkat çeken eylaetin bir diğer önemli özelliği ise Amerikan gizli istihbarat servisi CIA'in merkezine de ev sahipliği yapıyor.

Kaynak: Yeni Şafak

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.