Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy Uzayın şairi

Bu haber kez okundu.

Filistin'de Birlik Hükümeti kuruluyor

Filistin Televizyonu, El Fetih ve Hamas'ın, Mısır'daki müzakerelerde "birlik hükümeti kurulması" konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Hamas ve El Fetih dün uzlaşma hükümeti konusundaki sorunları görüşmek üzere Mısır'ın başkenti Kahire'de müzakere masasına oturmuştu. Müzakerelerden bugün olumlu bir sonuç çıktı. Filistinli taraflar, uzlaşma hükümetinin kurulması konusunda yeniden fikir birliğine vardı.

TARAFLAR YENİDEN ANLAŞTI

İsrail'in Gazze'ye saldırmasının ardından, El Fetih tarafından Hamas'ı suçlayıcı bazı açıklamalar yapılmıştı. Bu açıklamaların üzerine Filistin'de Haziran ayında kurulan uzlaşı hükümetinin sürekliliği konusunda tartışmalar ortaya çıkmıştı. Tarafların Kahire'deki görüşmelerde yeniden fikir birliğine varmasıyla birlikte bu tartışmaların son bulması bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.