Öne Çıkanlar Djokovic Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir Nefes terapisti kamplar Oscar ödül törenind Hatice Master visesi Murray Auchincloss Sivasspor Nitelikli Çalışan vizesindeki

Bu haber kez okundu.

Fransa'nın yeni İçişleri Bakanı Azerbaycan'ın istenmeyen şahıslar listesinde

Fransa'da İçişleri Bakanı görevine getirilen Bruno Le Roux'nun Azerbaycan'da "istenmeyen adam" olduğu bildirildi. Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Basın Sözcüsü Hikmet Hacıyev, yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı görevine getirilen Roux'nun 2015'te Fransa parlamentosu üyesi sıfatıyla işgal altındaki Dağlık Karabağ'a Azerbaycan makamlarının izni olmaksızın gittiğini söyledi.

"YASA HERKES İÇİN AYNI ŞEKİLDE GEÇERLİDİR"

Hacıyev, "Azerbaycan yasalarını, toprak bütünlüğünü ihlal ederek Ermenistan işgali altındaki bölgelere giden her bir yabancı vatandaş, görevi ve yetkisi göz önünde bulundurulmaksızın istenmeyen şahıslar listesine alınır. Yasa herkes için aynı şekilde geçerlidir." dedi.Sosyalist Parti Meclis Grup Başkanı Roux, Başbakan görevine getirilen Bernard Cazeneuve'ün yerine İçişleri Bakanı olarak atanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.