Öne Çıkanlar ingiltere maç ne zaman Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab George Floyd Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu

Bu haber kez okundu.

Halep'in kuzeyinde 28 IŞİD'li terörist etkisiz hale getirildi

Genelkurmay Başkanlığından, dün Halep'in kuzeyinde tespit edilen terör örgütü IŞİD'e ait 58 hedefe Fırtına obüsleri ve çok namlulu roketatar bataryalarıyla (ÇNRA) yapılan atışlarda ilk belirlemelere göre en az 28 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, dün Halep'in kuzeyinde keşif ve gözetleme vasıtalarıyla IŞİD'e ait 58 hedef tespit edildi. 

"Misliyle mukabele" kapsamında sınırda konuşlu Fırtına obüsleri ve ÇNRA bataryaları ile belirlenen hedeflere atış yapıldı. Atışlar sonucu ilk tespitlere göre en az 28 terör örgütü IŞİD mensubu etkisiz hale getirildi ve iki bomba yüklü araç imha edildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.