Öne Çıkanlar İngilterede sigara kktc sigarasız nesil sigara yasagı hayat boyu sigara londra bayram İngiltere Maliye Bakanı Jeremy Hunt Türkmenköy londra Türkmenköy FC KKTCde Türkmenköy

Bu haber kez okundu.

İngiliz basınından ilginç Trump-Demba Ba benzetmesi

Amerika Birleşik Devletleri 45. Başkanını seçti. Cumhuriyetçi aday Donald Trump'ın Demokrat lider Hillary Clinton'a karşı zaferiyle sonuçlanan seçimlere İngiliz basınından ilginç bir yorum geldi. Sosyal medyada dünya gündeminde birinci sıraya yükselen Trump, futbol dünyasını da etkiledi. Futbol hesapları Trump ile ilgili ilginç detayları paylaşımlarında kullanırken Cumhuriyetçi adayın başkanlık sürecini Demba Ba'nın attığı bir golle yorumladı.Liverpool'un 2013-2014 sezonunda kaybettiği şampiyonluğu hepimiz hatırlatırız. 27 Nisan 2014 günü Anfield Road'da oynanan mücadelede Chelsea, Kırmızıların 11 maçlık galibiyet serisine son vermiş ve bu mağlubiyet Liverpool'un şampiyonluğunun ellerinden uçup gitmesine sebep olmuştu.Liverpool kaptanı Gerrard'ın ayağının kayıp yere düşmesinin ardından Demba Ba kendisine gelen topu sürmüş ve Liverpool'un hayallerine son veren golü atmıştı. İşte bu gol Trump'ın da başkanlık yolculuğunun futbol yorumu oldu. Pası atan futbolcuyu Obama'ya benzeten İngiliz basını, ayağı kayıp yere düşen Gerrard'ı da Hillary Clinton'a benzetti. Topu sürüp golü atan Demba Ba da seçimi kazanan Donald Trump oldu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.