Öne Çıkanlar acun ılıcalı Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london

Bu haber kez okundu.

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi: Tugay Hurman Başkana Sevgi ve Özlemle

Avrupa Ajansı (AVA) Londra - İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi, hayatını kaybeden efsane başkanTugay Hurman ölüm yıldönümü için anma mesajı yayınladı. Anmada şunlar söylendi:  İAKM ve Cemevi: Tugay Hurman Başkana Sevgi ve Özlemle. Başkanımızın aramızdan ayrılışının yıldönümü. Devri daim olsun. Tugay Hurman Başkanımızın aramızdan ayrılışının 1. Yıldönümü. Sevgi ve Özlemle… Devr-in daim menzilin ışık olsun, Toprak ana incitmesin”

26 Temmuz 2020 Pazar günü Saat:13:00’te İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi’nde yapılan anma katılım yoğundu 

FOTOĞRAF ATÖLYESİ KURSLARI

İngiltere Alevi Kültür Merkezi ve Cemevi kursları başladı. Cemevi açıklaması şöyle : “Haydi gelin yazın tadını bilgi dağarcığımızı ve becerilerimizi genişleterek değerlendirelim.Yaz tatilini Londra’da geçirecek gençler ve daima genç kalanlar için görmek+bakmak ve anıları belgelemek için sizlere bir kursumuz var.”

Kurs: Fotoğraf Atölyesi

Eğitmen: Vehbi Koca

Süre: 5 hafta

Başlama tarihi:01/08/2020

Gün/saat: Cumartesi 4-6

Katılım ücreti: £50.

Yer: Tugay Hurman Kültür Merkezi

Listeye isminizi yazdırmak için

tel: 07490534666

London Alevi Cultural Centre and Cemevi

19 Clarendon Road

London

N8 0DD

Phone: 02038873551

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.