Öne Çıkanlar acun ılıcalı WHO İngiltere vizesiyle Cindy Crawford londra Istanbul Photo Awards 2023 Photo Awards 2023 sergisi Türkmenköy londra ateşkes TURTA londra Doğu Ekin

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de hükümet ulusal karantina, (lockdown) kararı aldı, Başbakan Boris Johnson açıklayacak

Son dakika, Avrupa Ajansı AVA ve Avrupa Gazetesi özel haberi/LONDRA- İngiltere'de hükümet, ulusal karantina, tecrit (lockdown) aldı, Başbakan Boris Johnson açıklayacak. Websitemizi takip ediniz. Hükümet, İngiltere genelinde bir ay sürecek yeni bir tecrit kararı alırken, Boris Johnson bugün 16: 00'da bir basın toplantısı düzenleyecek. İngiltere'de hükümet, tecrit (lockdown) aldıığı daha katı önlemlerin Noel'e kadar sürüp sürmeyeceği konuşuluyor. Açıklanan rakamlara göre ölümlerin günde 4.000'den fazla kişiye ulaşabileceğini öne sürüyor.

GÜNDE 4000 ÖLÜMDEN KORKULUYOR

Daha fazla kısıtlama getirilmedikçe ilk dalgaya göre İngiltere'de çok daha yüksek bir ölüm oranına sahip olacağını açıklanan rakamlar gösteriyor.  Bu rakam, hastalığın yayılmasını yavaşlatmak için hiçbir politikanın getirilmemesine dayanmaktadır, ancak modellerin çoğu günde yaklaşık 2.000 ile zirveye ulaşmaktadır.Başbakan, hükümetin koronavirüs tepkisini tartışmak için kısa süre içinde bir kabine toplantısına başkanlık edecek.Daha sonra brifing için İngiltere'nin baş sağlık görevlisi Chris Whitty ve hükümetin baş bilimsel danışmanı Sir Patrick Vallance de ona katılacak.


İngiltere'de hükümet tecrit (lockdown) kararı aldı, Başbakan Boris Johnson açıklayacak, işte kaç gün süreceği ve tüm ayrıntılar, son dakika TIKLA 

Covid: İngilter'de tam bir kilit altına mı dönüyoruz?

Görünüşe göre, tam da bunu yapmak için tasarlanmış bir dizi yeni kurala rağmen, ikinci koronavirüs dalgasını kimse durduramaz.
Günde 100.000 kadar insanın virüsü kaptığını öne süren tahminlerle enfeksiyon oranları hızla artıyor.İngiltere'de Kanal boyunca ve karşı tarafta Fransa yeni bir ulusal tecrit ilan ederek bölgesel yaklaşımının işe yaramadığını kabul etti. Almanya daha az bir ölçüde de bir plan yapıyor.
Galler, barların, restoranların, kiliselerin ve çoğu mağazanın iki hafta süreyle kapatıldığı kısa bir "yangın söndürücü" kilitlemesinin ortasında.


Öyleyse, İngiltere çapında tam bir kilitlenme sadece bir zaman meselesi mi? 

İngiltere'de hükümet, İngiltere'de hükümet, (lockdown) aldı, Başbakan Boris Johnson açıklayacak. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.