Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

İngiltere'de Türk tır şoförlerine yardım, Avrupa Gazetesi’nin başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüdü.

AVRUPA AJANSI (AVA) DOVER/ÖZEL-Koronavirüs’ün mutasyona uğraması nedeniyle kapatılan İngiltere Fransa sınır kapısının İngiltere tarafında biriken Tır şoförlerinin dramı bitmek bilmiyor. Yaklaşık 7 gündür mahsur kalan 6000 tane Tırların arasında Türkiye’den gelen tır şöförlerinde var. Avrupa Gazetesi’nin başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüdü. Her kesimden yardım yağdı. Koronavirüsün mutasyon geçirmiş yeni bir türünün ortaya çıktığı İngiltere'ye sınırlarını kapatan Fransa, belli koşullarla kapılarını yeniden açtı. 6000 civarında TIR'ın Fransa'ya geçişinin günler alabileceği belirtiliyor.Koronavirüs testi negatif çıkan TIR şoförleri, Dover limanından feribotlara binmeye başladı. Cuma günü sınırların kapanması ile limanın bulunduğu Kent bölgesinde 6000 kadar TIR beklemeye koyulmuştu. 7 gündür araçlarında geceleyen şoförlere Londra Pir Sultan Kültür Merkezi de Tır yiyecek kumanyalarını ulaştırdı.

YARDIM EDİLEN ŞOFÖRLER İÇİN TIKLAYINIZ

Yaklaşık 7 gündür İngiltere'de mahsur kalan 6000 tane Tırların arasında Türkiye’den gelen tır şöförlerinde var. Avrupa Gazetesi’nin başlattığı yardım kampanyası çığ gibi büyüdü. Her kesimden yardım yağdı.

LONDRA - DOVER SINIR KAPISINA YAKIN KENT HAVALİMANI- İSTEYEN TIR ŞOFÖRLERİ BU NOKTADAN ÜCRETSİZ YİYECEK SU ALABİLİR. YERİ İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.