Öne Çıkanlar Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri Pandemiye Vladimir Putin

Bu haber kez okundu.

İngiltere Kraliyet Sarayı'na göre Kraliyet bebeğinin adı belli oldu

Avrupa Ajansı (AVA) Londra-Birleşik Krallık Kraliyet ailesinin yaşadığı Kensington Sarayı'ndan açıklanan bilgilere göre, İşte bebeğin adı : Elizabeth Diana. Kensington Sarayı, Cambridge Düşesi Kate Middleton ile Prens William'ın Cumartesi günü doğan kızlarının adının Charlotte Elizabeth Diana konulduğunu duyurdu.Kate ile William'ın dünyaya gelen ikinci çocuğu, dedesi Charles, babası William ve ağabeyi George'dan sonra İngiltere kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi oldu. Kensington Sarayından açıklanan bilgilere göre bebeğin adı Prenses Elizabeth Diana. Bebeğin adına anlamlı bir isim eklendi. Kraliyet çocuğu İngiltere kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi olurken Londra'daki St. Mary's Hastanesinde doğum yapan Kate'in bebeğine Elizabeth Diana adının verilmesinden memnun kaldığı bildirildi. Kraliyet çocuğu İngiltere kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi oldu Kate ile William'ın bu sabah dünyaya gelen ikinci çocuğu, dedesi Charles, babası William ve ağabeyi George'dan sonra İngiltere kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi oldu.Kate ile William'ın dünyaya gelen ikinci çocuğu, dedesi Charles, babası William ve ağabeyi George'dan sonra İngiltere kraliyet tahtının dördüncü sıradaki varisi oldu. Bebeğin adına anlamlı bir isim eklendi.

 

Kensington Sarayından açıklanan bilgilere göre, İşte bebeğin adı : Charlotte Elizabeth Diana

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.