Öne Çıkanlar acun ılıcalı İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş maç saat kaçta Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center london Beauty Rishko Beauty london RISHKO BEAUTY Kozmetolog london

Bu haber kez okundu.

İngiltere, yeni tip koronavirüs önlemleri nedeniyle yeni yıla kutlamasız girdi

İngiltere, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri nedeniyle yeni yıla kutlamasız girdi.Virüsün daha hızlı yayılan türünün etkisiyle günlük vakaların 60 bin, can kayıplarının 1000'e yaklaştığı ülkede, herhangi bir toplu yeni yıl kutlaması yapılmadı. Yasaklar nedeniyle barların kapalı olduğu ülkenin meydanları da boş kaldıBaşkent Londra'da polisin sokaklara çıkan az sayıdaki kişiyi evlerine gitmeleri için uyardığı görüldü.Farklı hane üyelerinin kapalı mekanda bir araya gelmesi yasaklandığı için ev partilerine de izin verilmedi.Ancak saatler 24.00'ü gösterdiğinde havai fişekler gökyüzü aydınlatırken, dronlarla da değişik figürler oluşturuldu, Big Ben'in çanı çalındı.Öte yandan yasağa rağmen yaklaşık 300 kişilik Kovid-19 önlemleri karşıtı bir grup, eğlence düzenlemek üzere London Eye adlı dönme dolabın önünde toplandı. Gruba müdahale eden polis, eğlence yapılmasına izin vermedi. Grup büyük ölçüde dağıldı.Londra polisinden yapılan açıklamada, halkın büyük çoğunluğunun yasaklara uyduğu ancak az sayıda izinsiz parti düzenlendiği bildirildi.

FOTO GALERİ 

Polislerin insanları evlerine gitmeleri için uyardığı kaydedilen açıklamada, sabaha kadar göreve devam edileceği ve izinsiz eğlencelere müdahalede bulunulacağı vurgulandı.

VIDEO İÇİN TIKLAYINIZ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.