Öne Çıkanlar acun ılıcalı avrupa Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta Deniz C Erkan Fenerbahçe Uefa ceza Rishko Beauty Center

Bu haber kez okundu.

İngiltere’de Yeni Bir Oluşum: Britanya Türk Tur operatörleri ve Seyahat Acentaları Birliği

AVRUPA AJANSI (AVA) - İngiliz ve Türk turizmi açısından önemli isimlerin bir araya getiren Britanya Türk Seyahat Acentaları Birliği (BTTAA) büyük hedefler ile yola koyuldu.

20 Temmuz 2020 tarihinde yapılan BTTAA toplantısı sonucu yeni Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu. Başkan Engin Sertoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Keskin, Sekreter Jiva Holidays’ten Melek Dursun, Sayman Right Holidays’ten Arzu Pamuk, Yönetim Kurulu Üyeleri Happy Days Holiday’den Saffet Başpınarlı, İrem Travel London Ltd’den İrem Goulding ve Ayshen Travel’dan Ayshen İsa, Denetleme Kurulu’na Comfort Travel’dan İbrahim Batkitar ve Disiplin Kurulu’na ise Edwin Holidays’ten Uğur Bulut seçildi.

Ayrıca birliğin 30 Temmuz tarihinde video konferans şeklinde gerçekleşen toplantısında çalışma komiteleri de belirlendi. Buna göre Basın Komitesi’ne Ali Keskin ve Uğur Bulut, Eğitim Komitesi’ne Engin Sertoğlu, Tüzük ve Charity Komitesi’ne Arzu Pamuk ve Melek Dursun seçildi.

İngiltere’de bu güne kadar kurulan en kapsamlı turizm derneği olan BTTAA, Türkiye-İngiltere arasında köprü olmayı hedeflerken, ulaşımdan, konaklamaya, turizm eğitiminden ortaya konan politikalara kadar her alanda ciddi projeleri yakın zamanda İngiliz ve Türk Basını ile paylaşacaklarını belirtti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.