Öne Çıkanlar londra avrupa SunExpress Avrupa Cumhuriyet Bayramı balosu Virgin Sport ingiltere Ece Dağıstan A. Dilek Aydın İngiltere Ruanda Canan Aktaş

Bu haber kez okundu.

Irak'ta bombalı saldırı, 70 ölü

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgilere göre Karatepe'de bulunan Kürdistan Yurtseverler Birliği ve emniyet binasına bugün öğlen saatlerinde 3 ayrı bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. 70 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin de yaralandığı belirtilen saldırıların kim tarafından yapıldığına ilişkin bir açıklama yapılmadı. Bombalı saldırıların ardından ilçede güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkarıldı. Saldırılarla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Dün akşam saatlerinde de Irak'ın başkenti Bağdat'ta 4 farklı noktaya bombalı saldırılar düzenlenmiş, 45 kişi hayatını kaybetmiş, 100'den fazla kişi de yaralanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.