Öne Çıkanlar Wolverhampton Nottingham Acın Ilıcalı Geri dönüşüm İngiltere Cemevi Türk toplumu için COVID-19 aşı Gelir eşitsizliği Dünya Gündemi Ramazan ayı Koronavirüs Türkler

Bu haber kez okundu.

IŞİD Çobanbey'in kontrolünü yeniden eline geçirdi

Yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, dün gece beldeye sızan DAEŞ militanları bomba yüklü araçlarla saldırı düzenledi. Çıkan çatışma sonucu muhalifler Çobanbey'le birlikte ele geçirdiği Kasacık, Tat Humus, Tel Sefir, Karagöz, Tel Ahmar köyleri ile Şahin çiftlikleri bölgesini kaybetti.

Tel Şair ve Tel Batal tepelerinde çatışmaların sürdüğü bildirildi.Sultan Murat, Mutasım Tugayları, Feyleku'ş Şam ve Ahraru'ş Şam gruplarından oluşan muhalifler, Suriye'nin kuzeyinde Türkiye sınırında bir haftadır ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerinin hava desteğiyle DAEŞ ile mücadeleye ağırlık vermişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.