Öne Çıkanlar londra koronavirüs maç saat kaçta Bursa Kebap Evi londra Wolverhampton Nottingham Aydın Çubukcu İngilizlerin Atatürk saygısı Ali Rıza Değirmenci Türk Okulu Yeşim Güzelpınar

Bu haber kez okundu.

IŞİD'e ait zırhlı araç imha edildi

Suriye’nin Kobani kentinde IŞİD militanları ile YPG güçleri arasındaki sokak savaşı 26’ncı gününde de şiddetini arttırarak sürerken, ABD öncülüğündeki koalisyon güçlerine ait uçaklar da Kobani’ye çok sayıda hava operasyonu düzenliyor.Gün boyu çatışma seslerinin kesilmediği Kobani’de saat 16.45 itibariyle koalisyon güçlerine ait jet uçakları 4 hava operasyonu düzenledi. Şehrin merkezine atılan bombaların IŞİD militanlarına ait bir zırhlı aracı imha ettiği gözlenirken, kısa sürede yayılan dumanların da tüm şehri kapladığı görüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.