Öne Çıkanlar londra türkiye londra Türk markaları ingiltere Türk markalarının Londra Büyükelçisi Ertaş Londrada Türk İş Dünyası Türk İş Dünyası Güç Birliği Türk İş Dünyası Güç Birliği KKTCyi

Bu haber kez okundu.

IŞİD hedefleri koalisyon ülkelerinin uçakları tarafından bombalandı

Son bir haftada 10'a yakın roketatar mermisinin düştüğü ve 2 kişinin yaşamını yitirdiği Kilis'in tam karşısında bulunan IŞİD hedefleri, sabah saat 06.30'dan itibaren koalisyon ülkelerinin uçakları tarafından bombalanıyor.Kilis'in Arpakesmez Köyü'nün karşısında bulunan Suriye’nin Savran, Soran, Havar ve Kefre köylerini elinde bulunduran IŞİD ile muhalif grupların oluşturduğu Fetih Ordusu arasındaki çatışmalar aralıklarla devam ediyor. Bu çatışmalardan dolayı Kilis'e son bir haftada 10'a yakın Katyuşa füzesi düştü, 2 kişi yaşamını yitirdi. Çatışmaların sürdüğü bölgedeki IŞİD mevzileri bu sabah saat 06.30'dan itiblaren koalisyon ülkelerinin savaş uçakları tarafından hedef alındı. Sık sık uçaklar tarafından hedef alınan IŞİD mevzilerinden yükselen dumanlar Türkiye tarafından da görüldü. Sınır hattında güvenlik önlemleri en üst düzeye çıkarılırken, Suriye tarafından zaman zaman silah ve patlama sesleri duyuluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.