Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

IŞİD'in yaktığı pilotun sakinliği ortaya çıktı

IŞİD'in yayınladığı görüntülerde dikkati çeken detaylardan birisi de Ürdünlü pilot Moaz al-Kasasbeh’in oldukça sakin görünmesiydi.Suudi bir haber sitesi IŞİD militanlarının pilota sakinleştirici ilaç verdiklerini itiraf ettiğini bildirdi. Site bu sayede pilotun sakin kalabildiğini ve kendisini bekleyen sondan habersiz olduğunu belirtti.22 dakikalık videoyu inceleyen uzmanlar ayrıca Ürdünlü pilotun acıyı algılayacak duyusal merkezlerinin bir anda yanmasının, normalde hissetmesi gereken acıdan daha azını hissetmesine neden olduğunu açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.