Öne Çıkanlar Pandemiye Vladimir Putin Nasıl eVize ve UKVI hesabı alabilirim eVize nedir eVisa adlı sistem UK eVisa eVisa UKVI Göçmenlik Birleşik Krallık Vizeleri

Bu haber kez okundu.

IŞİD'in yeni silahları

IŞİD, rejimin kuzeydeki son noktası olan Tabka Askeri Havaalanı'nın kontrolünü ele geçirdi. Örgütün iddiasına göre saldırıda 152 rejim askeri öldürüldü, 4'ü subay 250 asker esir alındı. Çatışmalarda çok sayıda IŞİD üyesinin de öldürüldüğü belirtiliyor.Rakka kentine 45 km mesafedeki üste çok sayıda savaş uçağı, helkopter olduğu iddia edilmiş, silahların akıbeti merak konusu olmuştu. Bölgeden ilk fotoğraflar geldi. Twitter'dan paylaşılan fotoğraflarda IŞİD'in MİG 21/B jetleri, karadan havaya atılan füzeler ele geçirdiği belirtildi.Gözlemciler, üssün düşmesinin Beşar Esad yönetimi için ağır bir darbe olduğuna ve Suriye hava kuvvetlerinin ülkenin kuzeyinde hava saldırısı düzenlemesi kapasitesini etkileyeceğine dikkat çekiyordu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.