Öne Çıkanlar ingiltere Türkan Akbaş londra Balkan Ninnisi Djokovic Elif Sanchez A Veces Klip Turkish kebab Vladimir Zelenskiy Suriye ordusu İbrahim Doğuş Bozcader londra yönetim kurulu

Bu haber kez okundu.

IŞİD'ten İsrail askerlerine ilk doğrudan müdahale

İsrail ordusuna bağlı devriye ekibine Golan Tepeleri'nin güneyinde, terör örgütü IŞİD'e bağlı militanlarca makineli tüfek ve roketlerle ateş açıldı. İsrail dün yaşanan çatışmanın hemen ardından, ateş açılan bölgeyi savaş uçaklarıyla bombaladı. Bunun İsrail kontrolündeki topraklarda İsrail askerlerine IŞİD tarafından açılan ilk ateş olduğunu belirtiliyor. İsrail hava kuvvetleri bugün bölgeyi bir kez daha vurdu. İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adree tarafından yapılan yazılı açıklamada, "İsrail ordusuna bağlı bir devriye ekibi güvenlik taraması yaptığı sırada Suriye tarafından atılan roketlere ve silahlarla açılan ateşlere maruz kaldı" denildi.

İSRAİL JETLERİ, ATEŞ AÇILAN NOKTALARI BOMBALADI

Sözcü, orduya bağlı savaş uçaklarının Suriye tarafındaki ateş açılan noktaları bombaladığını belirtti. İsrailli yetkililer, olayda IŞİD'e bağlı "Yermuk Şehitleri" adlı gruba mensup dört kişinin öldüğünü açıkladı.AFP, bunun, İsrail kontrolündeki topraklarda İsrail askerlerine IŞİD tarafından açılan ilk ateş olduğunu belirtti.İsrail Ordu Sözcüsü Adree, "İsrail halkının güvenliği ve egemenliğinin ihlal edilmesine asla izin vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

JETLER, BUGÜN HAVADAN BİR KEZ DAHA VURDU

İsrail ordusuna ait savaş uçaklarının, Golan Tepeleri'nin güneyinde yer alan ve terör örgütü IŞİD tarafından kullanıldığı iddia edilen metruk bir Birleşmiş Milletler (BM) binasını vurduğu bildirildi. AA'nın haberine göre, İsrail ordusundan konuya ilişkin yazılı bir açıklama yapıldı. "İsrail hava kuvvetleri gece saatlerinde, Suriye tarafındaki Golan Tepeleri'nin güneyinde yer alan ve IŞİD tarafından operasyon merkezi olarak kullanılan metruk bir BM binasını vurdu" ifadesi kullanılan açıklamada, vurulan binanın dün İsrail askerlerine Suriye'den düzenlendiği kaydedilen saldırıda üs olarak kullanıldığı öne sürüldü.İsrail ordusuna bağlı devriye ekibine Golan Tepeleri'nin güneyinde, terör örgütü IŞİD'e bağlı militanlarca makineli tüfek ve roketlerle ateş açıldı. İsrail dün yaşanan çatışmanın hemen ardından, ateş açılan bölgeyi savaş uçaklarıyla bombaladı. Bunun İsrail kontrolündeki topraklarda İsrail askerlerine IŞİD tarafından açılan ilk ateş olduğunu belirtiliyor. İsrail hava kuvvetleri bugün bölgeyi bir kez daha vurdu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.