Öne Çıkanlar Birleşik Krallık 2019 Oscar Ödülleri Felicite Birleşik Krallık Müstakil İşadamları Adamlar Derneği Birleşik Krallık Milletvekilleri İngiltere Alkol ve Birleşik Krallık Türkiye ticaret Bir Sürgün Anıları Birleşik Krallık Türkiye Büyükelçisi Birleşik Krallık Arama

Bu haber kez okundu.

İsrail, 4 ay sonra Gazze'yi bombaladı

İsrail savaş uçaklarının, Gazze'nin kuzeyindeki Beyt Hanun beldesine iki hava saldırısı düzenlediği bildirildi... Alınan bilgiye göre, İsrail savaş uçaklarından fırlatılan iki füze, Beyt Hanun'da boş bir araziye düştü. Bu arada, İsrail ordusunun internet sitesinde yer alan açıklamada, İsrail hava kuvvetlerinin, ülkeye atılan roketlere karşılık Gazze'nin kuzeyindeki Hamas'a ait askeri hedefleri vurduğu ifade edildi... Öte yandan, İsrail'in Maariv Gazetesi de askeri kaynaklara dayandırdığı haberinde, İsrail ordusunun, Gazzelilerin Mescid-i Aksa'da bugün kılınacak cuma namazına gitmelerini engelleme kararı aldığını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.