Öne Çıkanlar ingiltere Djokovic Bozcader londra yönetim kurulu Maden Çukuru Ulviyya Tagizade Musiad Mustafa Demir MUSIAD Business Networking Millfield Theatre Mehmet Gözde Metin Yılmaz

Bu haber kez okundu.

İsrail, Gazze'ye 3 farklı noktadan saldırdı

Gazze Şeridi'nin fiili kontrolünü elinde bulunduran Hamas'ın askeri kanadı olan İzzeddin El Kassam Tugayları'nın eğitim üslerine İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendi. İsrail Ordu Sözcüsü yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'nde sadece 3 hedefin vurulduğu ancak hedeflerin konumları ve isimleri ile ilgili bilgi verilmedi. Açıklamada ayrıca Gazze'den İsrail'e fırlatılan ve Aşkelon ile Nevitot kentlerindeki boş bir araziye düşen roketlere tepki olarak hava saldırısının düzenlendiği ifade edildi.İsrail Savunma Bakanı Moshe Yaalon konuyla ilgili açıklamasında atılan roketler konusunda Hamas'ı suçlarken, "Gazze Şeridi'nde olan her şey için Hamas'ı sorumlu tutacağız ve vatandaşlarımıza zarar verecek hiçbir harekete müsamaha göstermeyeceğiz. İsrail vatandaşlarının güvenliğinden taviz vermeyeceğiz ve Gazze'den düzenli roket saldırısı durumuna geri dönülmesini kabul etmeyeceğiz" açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.