Öne Çıkanlar ingiltere İngilterede sigara Güler Sabancı Fethiye İngilizler Avrupa iberallerin Timur Öztürk AVRUPA SPOR İsrafil Erbil İngiliz Ligi Esra Bilgiç

Bu haber kez okundu.

İstanbul ulaşımında Kurban Bayramı indirimi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı için çeşitli önlemler aldı.İETT, arife ve bayram günlerinde artacak yolcu yoğunluğuna paralel otobüs sefer sayısını artıracak ve hizmetlerin aksamaması, normal ve ek seferlerin düzenli yapılması için gereken tedbirleri alacak.ULAŞIM AŞ, bayram tatili süresince tam kadro ve tam filo hizmet verecek. Bayramın 4 günü boyunca metro, hafif metro ve tramvay seferleri, öğleden önce seyrek, öğleden sonraları sıklaştırılarak gerçekleştirilecek. Tarifeli seferler dışında, artan yolcu yoğunluğuna bağlı ek seferler düzenlenecek.İSPARK'a ait 500 noktadaki yol üstü otoparklar bayramın birinci ve ikinci günü ücretsiz hizmet verecek. Kapalı ve açık otoparklar ücretli olacak. Vatandaşlar, her türlü şikayetlerini İSPARK'ın 274 20 20 numaralı Hizmet Hattı'na iletebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.