Öne Çıkanlar Londra TTFF veteran Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları Tugay Durak The Old Church Yasmine Dar londra Azerbaycanın Bağımsızlık Günü Dünya Eğitim Forumu Girne Üniversitesi Türkler

Bu haber kez okundu.

Japonya'daki tayfunda 35 kişi yaralandı

Yetkililer, şiddetini giderek artıran tayfun nedeniyle 150 binden fazla kişinin evlerinden tahliye edildiğini bildirdi. Bölgede yaklaşık 60 bin evin elektriksiz kalmasına neden olan tayfun, cadde ve sokakların sular altında kalmasına yol açtı. Okinawa ve Kyushu adasında 35 kişi tayfun yüzünden yaralanırken, yetkililer toprak kaymalarına ve sele karşı halkı uyardı. Meteoroloji Kurumu, saatteki hızı 180 kilometre olan tayfunun başkent Tokyo'ya ilerlediğini açıkladı. Okinawa'da geçen haftaki tayfunda üç ABD askeri hayatını kaybetmişti. Öte yandan, saatteki hızı 190 kilometreye çıkan şiddeti bir kasırganın Hindistan'ın doğu eyaletleri Andhra Pradesh ve Odisha ile Bengal körfezine doğru ilerlediği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.