Öne Çıkanlar Alexandros Koustas Mehmet Nasifoğulları The Old Church Yasmine Dar Leyla Aydemir ingiltere cocuk İngiltere 23 nisan Türkiye için GREAT burs Komedi Gazinosu Kumar Bağımlılığı Tedavisi

Bu haber kez okundu.

Kabil Türk Büyükelçiliği yakınında patlama

Afganistan'ın başkenti Kabil'de Türk Büyükelçiliği yakınında patlama meydana geldi. Bombalı saldırı, Afganistan Ordusuna ait bir araca yerleştirilen manyetik bomba ile yapıldı. Patlamada aracın şoförü hafif şekilde yaralandı. Çevrede herhangi bir hasar meydana gelmedi. Ancak Afganistan Cumhurbaşkanlığı Sarayına giden yolun ve Türkiye'nin Kabil Büyükelçiliğinin de bulunduğu diplomatik bir bölgede meydana gelmesi telaş yarattı. Afganistan'ın yeni Cumhurbaşkanı Eşref Gani Ahmadzay yarınki yemin töreninin ardından görevi Hamid Karzai'den devralacak. Yemin töreninden bir gün önce hem de saraya çok yakın bir bölgede meydana gelen patlama, ülkedeki güvenlik önlemlerinin de üst düzeye çıkarılmasına neden oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.