Öne Çıkanlar Ambargoed Şenol Bayram Londra IOD Yöneticiler Advantage Solicitors Emeklilik Zehra Basaran maç hangi kanalda 24 haziran seçimleri son haber ingiltere

Bu haber kez okundu.

Kargodan vücut parçaları çıktı

Kargoya verilen paketlerin için bebek kafası bebek ayağı dövmeli insan derisi ve kalp çıktı. Paketleri gönderen 31 ve 33 yaşlarındaki iki erkeğin ülkeyi terk edip Kamboçya'ya kaçtığı açıklandı. Polisin ulaştığı ABD'li kişiler vücut parçalarını Bangkok'taki bir pazardan satın aldıklarını ve ABD'de yaşayan arkadaşlarına gönderdiğini ileri sürdü. Paketlerin içinden çıkan bu korkunç manzaranun x-ray taraması sırasında ortaya çıktığı belirtildi. Kargo şirketinin derhal polise haber verdiğini ve polisin ardından şüphelilere ulaştığı açıklandı. Polis şefi Chumpol Poompuang, turistlerle görüştüklerini kaydetti ve "Bu kişi vücut parçalarının çok enteresan olduğunu düşünmüş ve ABD'deki arkadaşına göndermek istemiş" dedi.Vücut parçalarının akrilik ve plastik torbalarda, özel bir solüsyonda muhafaza edildiği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.