Öne Çıkanlar ingiltere kktc İngilterede sigara Türkiyenin en çok Güler Sabancı Fethiye İngilizler Penny Mordaunt Avrupa iberallerin Dünya Eğitim Forumu Engin Sertoğlu

Bu haber kez okundu.

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı'ya Limasollular Derneği'nden teşekkür ve veda

KKTC Londra Temsilciliği'nden gönderilen bilgilere göre KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı,  Limasollular Derneği yönetimi ile görüştü.  KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı Toplumumuzun başarılı derneklerinden Limasollular Derneği yönetimi ile görüştü. Toplumumuzda yapılan çalışma ve projelerden bahsedilen görüşme, Sayın Tuncalı’ya kitap takdimi ile devam etmiştir.Teşekkür edilen ve veda edilen Tuncalı’ya, Limasollular Derneği Başkanı Arife Retvan, Sayın Tuncalı’yı güzel anılarla uğurladıklarını belirterek, görev süresi boyunca Limasollular Derneğine ve İngiltere Kıbrıs Türk Toplumuna büyük destek olduğu için teşekkür etti.

Tuncalı da Limasollular Derneğinin gönüllü çalışmalarının devamını temenni etti. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.