Öne Çıkanlar ingiltere londra kktc avrupa türkiye Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti gazete İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu chp haberleri Avrupa Birliği

Bu haber kez okundu.

Latif Erdoğan'dan şok yeni bir iddia daha

Meral Akşener'le ilgili kaset iddiasını ortaya atan Latif Erdoğan şimdi de ''Türkeş, Bahçeli'yi dövdü'' iddiasında bulundu.MHP milletvekili Meral Akşener'e yönelik iddialarla gündeme gelen Latif Erdoğan, yeni bir iddia attı. Erdoğan, "Fethullah Gülen bana, Türkeş'in Bahçeli'yi dövdüğünü söyledi" iddiasında bulundu.

Katıldığı bir televizyon programında MHP İstanbul milletvekili ve TBMM Başkanvekili Meral Akşener’e ait ‘uygunsuz kaset’ olduğunu iddia etmesinin ardından büyük tepki toplayan Latif Erdoğan, yeni bir iddia daha ortaya attı. Erdoğan’ın yine MHP’lileri kızdıracak olan iddiası bu kez MHP lideri Devlet Bahçeli ’yle ilgili. Latif Erdoğan A Haber kanalında katıldığı programda Fetullah Gülen'in kendisine, “Alpaslan Türkeş'in Devlet Bahçeli'yi dövdüğünü” söylediğini öne sürdü. Erdoğan “Gülen bana ‘Türkeş, Bahçeli'yi dövdü’ dedi” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.