Öne Çıkanlar acun ılıcalı İstikbal avrupa İş Adamı Ferhat Akkaya Irak Türkmen Birliği İngiltere Türk Toplumu Futbol Federasyonu Kayserispor Beşiktaş ABD Dışişleri Bakanlığı maç saat kaçta ingiltere

Bu haber kez okundu.

Londra Enfield Belediyesinde gururumuz: Başkan Sabri Özaydın

AVRUPA AJANSI (AVA) LONDRA - Enfield tarihinde ilk kez Kabine, lider ve belediye başkan seçimi çevrimiçi yapıldı. Konsey Kabinesi de belirlendi. Enfield Belediye Konseyi, Enfield Belediye Başkanı olarak Belediye Meclis üyesi Cllr Sabri Özaydın'ı seçti. Özaydın'ın yardımcılığını Cllr Christine Hamilton yapacak. Geçen yıl Enfield Belediye Başkan yardımcılığını başarılı şekilde yapan Sabri Özaydın, Enfield Belediye Başkanı seçildiğinden dolayı mutlu ve gururlu olduğunu Avrupa Ajansı’na iletti.

Enfield Belediye Başkanı Cllr Sabri Özaydın eski başkan Cllr Kate Anolue'den görevi deviraldı


BELEDİYE LİDERİ NESİL ÇALIŞKAN

1 Temmuz Çarşamba günü yapılan belediye kabine toplantısında Özaydın yemin etti. Geçen dönemin başarılı lideri Cllr Nesil Çalışkan yeniden lider seçildi. Lider Vekili olarak Cllr Ian Barnes onaylandı.

Enfield Belediye Lideri Cllr Nesil Çalışkan

YENİ KABİNE

Kuzey Enfield, Batı ve Güney Enfield için Cllr Ahmet Hasan, Cllr Katherine Chibah ve Cllr Mustafa Cetinkaya, kabine Üyeleri (ACM) seçilid. Cllr Ergin Erbil ise Coğrafi Olmayan Temelli ACM olarak seçildi. Gençler kategorisinde Kayhan Ali yeni Genç Belediye Başkanı seçildi. Nevaeh West-Lawson'da belediyenin Genç Belediye Başkan Yardımcısı olarak seçildi.


ÇALIŞKAN AVRUPA’YA KONUŞTU

Enfield Belediye Lideri Cllr Nesil Çalışkan, “Daha adil bir Enfield inşa etmek ve ilçenin COVID-19 salgınından iyileşmeye devam etmesine yardımcı olmak için meslektaşlarımla çalışmayı dört gözle bekliyorum. “Ayrıca Enfield'deki genç kuşağın görüşlerini temsil etmek üzere seçilmiş iki tutkulu, zeki ve kendini adamış genç insanımız var. Gençleri demokratik sürece dahil olmaya teşvik etmek ve Enfield'ı herkes için daha iyi bir yer yapmamıza yardımcı olmak istiyoruz.”

GENÇLERE ÖNEM

Enfield Belediye Lideri Cllr Nesil Çalışkan: “Bu girişim, gençlerin söz sahibi olmalarını sağlamak ve belediyemize olumlu bir değişim sağlamak için konseyde yaptıklarımızın kalbinde yer almakla ilgilidir ve onlara çabalarında başarılar diliyorum.” Cllr Çalışkan ayrıca görevi sona eren belediye başkanı Cllr Kate Anolue'ye de övgüde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.